AM en BAM Woningbouw geven startsein bouw De Grienden in Berkel en Rodenrijs

Wethouder Abee verricht officiële handeling

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw geven dinsdag 25 augustus het officiële startsein voor de realisatie van 27 woningen in deelplan De Grienden in de Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs. Wethouder Albert Abee van de gemeente Lansingerland verricht hierbij de officiële handeling. De Grienden is het laatste deelplan binnen de Rodenrijse Zoom, die hiermee de voltooiing nadert.
BosplaatstraatLR

De woningen hebben een royaal woonoppervlak van 5.40 meter breed en ruim negen meter diep. De variatie in dwars- en langskappen en de gevels met deels witgekeimde baksteen geven de wijk een frisse uitstraling en een rijk karakter. Het ontwerp van de woningen komt van Mulleners en Mulleners. Binnen De Grienden zijn al 47 huizen gerealiseerd en bewoond. De prijzen voor de woningen waren € 229.500 tot en met € 279.500 v.o.n. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Rodenrijse Zoom
De Grienden maakt deel uit van het plan Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland. De nieuwbouwlocatie Rodenrijse Zoom ligt direct achter de bestaande bebouwing van de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs. De historie van het gebied, met een waterstructuur die oude polders typeert evenals de bestaande lintbebouwing, is de basis geweest voor de ontwikkeling van deze nieuwe wijk.
Inmiddels is Rodenrijse Zoom bijna geheel gerealiseerd en zijn de contouren van het intieme en waterrijke plan goed zichtbaar.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media