AM en AVV geven startsein bouw tweede fase Scandinavische Velden in Zierikzee

Noorderpolder volop in ontwikkeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en AVV Beheer geven vandaag het officiële startsein voor de bouw van zestien woningen in het deelplan Scandinavische Velden fase IIB in Noorderpolder in Zierikzee. In totaal worden in het plan 53 woningen gerealiseerd, die gefaseerd in verkoop worden gebracht en gerealiseerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen verricht Monique van Velzen namens AVV Beheer de officiële handeling.

Noorderpolder

Aan de noordzijde van Zierikzee verrijst ‘Noorderpolder’. De nieuwe gebiedsontwikkeling in Zierikzee bestaat uit twee deelgebieden, De Velden en De Lanen. AM en AVV ontwikkelen het deelgebied De Velden, dat uit vier hoofdfases bestaat. Het plan kenmerkt zich door een ruime, landelijke opzet en ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Zierikzee.

De eerste fase van het project Noorderpolder is geheel gerealiseerd en afgerond. Door de grote belangstelling voor het project kan nu worden gestart met de bouw van het tweede deel woningen in de tweede fase. Dit is het gebied aan de Emil Sandstromweg tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, ten oosten van de speeltuin. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Wonka Architectuur. In het ontwerp van de woningen zijn kenmerken van de Scandinavische architectuur zichtbaar, zoals de rode steensoort en houten gevelbekleding. De woningen zijn ruim, licht en beschikken alle over een royale tuin. Het woningaanbod bestaat uit bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en twee verschillende typen rijwoningen. Tevens is kenmerkend dat er veel keuzeopties in de gevels zijn voor de kopers. De prijzen van de woningen zijn vanaf €216.900 tot en met €279.900 v.o.n. Van de woningen die nu in aanbouw gaan, zijn nog vier woningen beschikbaar. De bouw van de woningen is in handen van aannemingsbedrijf Fraanje B.V. Voor meer informatie over de laatste beschikbare woningen en het plan zie www.natuurlijknoorderpolder.nl.

Officiële handeling

AM en AVV Beheer houden 29 juni een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. Na het verrichten van de officiële handeling zal een toost uit worden gebracht op de succesvolle afronding van het project.

Volgende fase

De volgende fase bestaat uit tien vrijstaande woningen (type Branter)en appartementen aan de Emil Sandstromweg. De verkoop van deze woningen start deze zomer. De appartementen worden na de zomer in verkoop gebracht.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Voor meer informatie zie www.am.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media