AM en AVV geven startsein bouw Scandinavische Velden in Zierikzee

Noorderpolder volop in ontwikkeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en AVV Beheer geven vandaag het officiële startsein voor de bouw van 37 woningen in het deelplan Scandinavische Velden in Noorderpolder in Zierikzee. In totaal worden in het plan 54 woningen gerealiseerd, die gefaseerd in verkoop worden gebracht en gerealiseerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen verricht wethouder Wout van den Berg de officiële handeling.

Noorderpolder

Aan de noordzijde van Zierikzee verrrijst de nieuwe wijk Noorderpolder. De eerste fase van het project Noorderpolder is vrijwel geheel gerealiseerd. Door de grote belangstelling voor het project kan nu worden gestart met de bouw van de eerste woningen in de tweede fase. Dit is het gebied aan de Emil Sandstromweg tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, ten oosten van de speeltuin. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Wonka Architectuur. In het ontwerp van de woningen zijn kenmerken van de Scandinavische architectuur, zoals de rode steensoort en verticale gevelbekleding zichtbaar. De woningen zijn ruim, licht en beschikken alle over een royale tuin. Het woningaanbod bestaat uit bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en twee verschillende typen rijwoningen. De prijzen van de woningen variëren tussen de €216.900 en de €279.900 v.o.n. Van de woningen die nu in aanbouw gaan, zijn nog enkele woningen beschikbaar. De bouw van de woningen is in handen van Fraanje B.V. Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.natuurlijknoorderpolder.nl.

Officiële handeling

AM houdt 19 januari een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. Na het verrichten van de officiële handeling zal een toost uit worden gebracht op de succesvolle afronding van het project.

Volgende fase

De volgende fase bestaat uit zeventien woningen, waaronder elf tussenwoningen (type Stör en vijf twee-onder-een-kapwoningen (type Höjd). De verkoop van deze woningen is onlangs gestart. Prijzen zijn vanaf €214.900 tot en met €279.900 v.o.n.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Voor meer informatie zie www.am.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media