AM en AVV geven startsein bouw De Velden in Zierikzee

Wethouder Van den Berg verricht officiële handeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en AVV Beheer hebben het officiële startsein gegeven voor het bouwrijp maken in de volgende fase van deelplan Scandinavische Velden van nieuwbouwproject Noorderpolder II in Zierikzee. In totaal worden in deze fase 54 woningen gerealiseerd. AM heeft samen met AVV en de gemeente Schouwen Duiveland een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen gehouden. Wethouder Wout van den Berg heeft namens de gemeente de officiële handeling verricht. De Scandinavische Velden ligt aan de Emil Sandströmweg in Zierikzee, tegenover het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis. Het bouwrijp maken van het gebied duurt volgens planning tot oktober 2016, waarna wordt gestart met de bouw.

vatten-aanzicht-5-160324

Noorderpolder II te Zierikzee

Noorderpolder II is een gezamenlijke ontwikkeling van AM en AVV Beheer bv. Door de grote belangstelling voor het project en de succesvolle verkoop van de woningen, kan nu worden gestart met voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van het huizen. Het ontwerp van de woningen appelleert aan een scandinavische architectuur en is afkomstig van Wonko Architektuur. De woningen worden opgetrokken uit steen en hebben een typisch scandinavische gevelbekleding. Het woningaanbod bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen, 29 rijwoningen, al dan niet met garage, en 13 levensloopbestendige woningen met woon- en slaapkamers op de begane grond. De prijzen zijn vanaf € 199.900 tot € 249.900 v.o.n. Van ieder woningtype zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Het bouwrijp maken is in handen van Aannemingsbedrijf Van Gelder. Meer informatie over het plan is te vinden op www.natuurlijknoorderpolder.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media