AM, BAM Woningbouw en vtwonen lanceren het vtwonenhuis

AM heeft samen met vtwonen en BAM Woningbouw een moderne woning ontwikkeld: het vtwonenhuis. Dit concept wordt gepresenteerd in het maartnummer van vtwonen en op de website www.vtwonenhuis.nl.
1215-Smart-VT-E-07 RGB-controle

De kenmerken van het vtwonenhuis zijn:
• Comfortabel, ruim en uitnodigend
• Grote ramen tot aan de vloer
• Lamellen voorzetdelen
• Geschilderde stenen gevel
• Warme materialen
• Betaalbaar modern design.

Op www.vtwonenhuis.nl kunnen belangstellenden aangeven op welke plek(ken) zij willen dat deze huizen worden gebouwd. Bovendien kunnen ze meedenken over kleuren en materialen. AM inventariseert deze vraag en gaat vervolgens bij voldoende interesse de woningen samen met de belangstellenden ontwikkelen en realiseren. Deze benadering past binnen het Nieuwe Business Model van AM, waarbij wordt ontwikkeld op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie.

Wooncollectie
Met het vtwonenhuis heeft de moderne stijl van de door AM en BAM Woningbouw geïntroduceerde wooncollectie invulling gekregen. Eerder werden de stijlen jaren dertig en Oudhollands gepresenteerd. De wooncollectie bestaat uit de meest populaire woningtypen, plattegronden en architectuurstijlen en komt voort uit grondig en jarenlang marktonderzoek. Daardoor is mede dankzij lage bouwkosten de prijs-/kwaliteitverhouding van deze woningen hoog, de keuzevrijheid ruim, de ‘time to market’ kort en sluit deze collectie volledig aan bij de wensen van de woonconsument.

Op diverse locaties zijn projecten met huizen uit de wooncollectie in voorbereiding en aanbouw. ’s-Gravenzande had in 2013 de primeur; in de wijk Tuinveld werden de eerste acht woningen uit deze collectie gerealiseerd. Na een zeer korte planontwikkeling van enkele maanden startte de verkoop van deze woningen in april. De bouw startte in juli en de oplevering vond plaats in december.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media