Lokale woonpromotie

In diverse plaatsen zijn lokale initiatieven gestart om woonconsumenten beter te informeren over nieuwe ontwikkelingen en vers woningaanbod. Bij dergelijke initiatieven werken veelal ontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedbeleggers en makelaars met ondersteuning van de gemeente samen en trekken zij gezamenlijk op bij het organiseren van open dagen, nieuwsbrieven, websites met actueel aanbod en beurzen.

AM is betrokken bij de volgende initiatieven:

Platform Woonpromotie Amsterdam: een samenwerking van ontwikkelaars, bouwers en makelaars uit Amsterdam die de website amsterdamwoont.nl en maandelijkse Woondagen organiseert.

Stichting Woonpromotie Rotterdam: een samenwerking van OBR en ontwikkelaars en makelaars uit Rotterdam die de website woneninrotterdam.nl en de succesvolle LiViN’-beurzen organiseert.

Stichting Promotie Wonen Den Haag: een samenwerkingsverband van ontwikkelaars, woningcorporaties, makelaars, beleggers en bouwbedrijven die actief zijn op de Haagse woningmarkt en de website wonenindenhaag.nl onderhoudt.

Platform Woonpromotie Groningen: een samenwerking van de gemeente, ontwikkelaars, bouwers en makelaars uit Groningen die de website groningenwoont.nl en maandelijkse Woondagen organiseert.

Platform Woonpromotie Utrecht: een samenwerking van ontwikkelaars, bouwers en makelaars uit regio Utrecht die de website utrechtwoont.nl en maandelijkse nieuwsbrief organiseert.